sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Tarpeellinen joululahjavinkki!

Joululahjan ostaminen voi usein olla raskasta puuhaa, kun ei millään keksi, mitä ostaisi lahjaksi. Tässä nostankin esiin yhden vallan loistavan vinkin, joka voi olla joulun ykköslahja tai vain bonuspaketti kylkiäisenä, mutta hyödyllinen saajalleen joka tapauksessa ja se on - Shopperi!
Shopperi voi olla tyylikäs kassi ostosmatkoille tai kaunis kestokassi, miten vaan.


Tilavaa shopperia edustaa kuvan Karl Lagerfeldin malli.

Muovikassit maksullisiksi

Tämän vuoden aikana muovikassit ovat tulleet maksullisiksi monissa niissä paikoissa, joissa kuluttajat ovat tottuneet saamaan kassin ilmaiseksi. Nyt tavoitteena on vähentää muovikassien kulutusta ja siten syntyvän muovijätteen määrää. Jos Suomessa todella käytetään 300 miljoonaa muovikassia vuodessa, niin onhan se huima luku. Näiden kassien valmistaminen kuluttaa luonnonvaroja - maksullisuus saa ihmisen käyttämään muovikasseja kuitenkin vähemmän. Hitaasti edetään kohti tavoitetta.


Tähän shopperiin mahtuu loistavasti vaikka toppatakki ja saapikkaat.

Itse olen henkilökohtaisessa elämässäni järjestellyt asiaa niin, että ostan mahdollisimman vähän muovikasseja. Kotoa löytyy jo mukavasti erilaisia shoppereita ja kestokasseja kauppareissuille. Käytännöllisyyden ja hyödyllisyyden vuoksi niitä voi helposti suositella myös muille.

Shopperi tekee tuloaan

Ostosreissuille sopiva kassi on mielestäni oiva joululahja. Antaja voi itse päättää paljonko siihen sijoittaa ja mitä kassi viestii, mutta lahjan ajatus on silkkaa plussaa.

Shopperi voi olla kalliimpi merkkilaukku. Tyylikäs ja mukava kuljettaa mukana. Tai yhtä hyvin edullinen, jossa on oma viestinsä esim. "Terveisiä xxx:stä" eli matkamuistohenkinen tuliainen. Mitä pienempään tilaan ostoskassi mahtuu, sitä varmemmin se kulkee aina mukana, eikä muovikasseja tarvi ostaa.


Terveisiä Mallorcalta! Tässä kulkee helposti ruokakaupan ostokset.


Kestokasseissa on paljon valinnan varaa. Kevyitä matkamuistoja, jotka eivät jää pölyttymään. Kuvissa tanskalaisen kauppaketjun "Kööpenhamina päivällä - Kööpenhamina yöllä" -henkisillä kuvilla.


Millainen shopperi on sinun valintasi?

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo Karlin kassi ♥ Oma lempparini on Turun Taidemuseosta ostamani, pieneen pussukkaan taittuva taidekassi. Kevyt, kompakti ja kaunis :)
  Iloista joulunodotusta Titta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vaan jännä, miten tähän "kassi mukana" -tyyliseen shoppailuun sulautuu mukaan. Ruuan kohdalla se lienee ollut jo selvempää, mutta viime viikolla kävin juuri ostamassa saapikkaat, jotka pyysin omaan shopperiini ;)
   - Kihelmöivän jännittävää ensi viikkoa!

   Poista
 2. Hyvä lahjaehdotus. Hieno on tuo Karlin kassi. Kirjamessuilta sain muutaman hyvän kirja-aiheisen kassin. Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mahtavaa, miten mukavia kasseja tulee vastaan jo sieltä täältä. Voi todellakin kulkea mieluisan kanssa. Itse olen oikein havahtunut tähän muovikassien kulutukseen, kuinka suurta se onkaan.
   - Oikein ihanaa alkavaa viikkoa!

   Poista