torstai 20. joulukuuta 2018

DIY JOULU - pientä ylellisyyttä vessaan

Suhde muoviin on viime aikoina elänyt varmasti melkoisissa myrskynsilmäkkeissä. Muovista on kaikilla mielipiteitä ja sanottavaa. Se on jossain paikassa äärimmäisen hyvä materiaali, mutta sitten on niitä muita. Joskus käy niinkin, ettei muovi vaan yksinkertaisesti sovi silmään ja tässä kohtaa oli kyse siitä. 

Olen pitkään miettinyt, miten saisin arkisen asian näyttämään inksan paremmalta. Ja se arkinen asia on muovinen suuvesipullo. Sen on oltava esillä, mutta sen ulkonäkö ei hivele silmää yhtään. Oli aika keksiä jotain ja kuin tilauksesta löysin instagramista "Nurkkalaiset - elämää 50-luvun rintamamiestalossa, jossa yhdistellään sisustukseen uutta ja vanhaa". Sain sieltä niin hyvän idean, etten voinut olla poimimatta omaan kotiin - Kristallipullot käyttöön!

Sydän sykki tällä vinkille heti. Olen katsonut itseäni viime aikoina peilistä ja nähnyt siellä selvästi kristalliin kallistuvaa rakkautta. Kristalli on omissa aatoksissa materiaaleista ollut välillä in ja välillä out, mutta nyt ihan uusissa kertoimissa. Jopa siinä määrin, että olen yllättynyt itsekin. Ehkä saatte lukea jotain kritallinhohtoista tarinaa myöhemminkin.

Miten suuvedestä tuli luksusta

Löysin kuin löysinkin kotiin ihanan lasikorkillisen "kristallipullon", johon päätin kumota suuveden muovipullosta. Nyt on pelissä kyllä monta astetta luksusta. Arkeen tuli pienellä eleellä niin paljon lisää ylellisyyttä, ettei mitään määrää. Hankin pullolle seuraksi myös pikkuruisen jalallisen pikarin ja bling! Palaset vaan loksahtelivat kohdilleen.

Enää ei jemmailla mitään suuvesipulloa kaappiin vaan nyt se saa olla ihan näkösällä ja kunniapaikalla. Helposti otettavissa! Talon miesväkikin kiitteli ideaa ja sehän on jo jotain! Tämä on takuulla se "hyvä idea kiertämään" -juttu. Vai mitä sinä olet mieltä?


Pullo on 17 cm korkea ja lasi 7 cm.


Nämä matkaavat nyt vessaan. Brikka on valmiina.


Suuveden väri tuo hauskasti mieleen Fairy-tiskiaineen ja absintin sekoituksen.

Kiitos vaan Nurkkalaiset!
Arjestamme tuli upeampaa!

10 kommenttia:

 1. Totta! Luksuspullo🙂Mukavaa joulunodotusta sinulle🎅

  VastaaPoista
 2. Ompas kiva idea <3 Mukavaa joulunaikaa Sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä kannattaa kokeilla ehdottomasti - kiitos Nurkkalaiset!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Tuija!
   - Hieno joulu on tulossa, sillä yksi riemuvoitto on lumi. Pitkän lämpimän jakson jälkeen ajoitus on juuri oikea. Jouluja, jouluja ja valkeita sellaisia.

   Poista
 4. Hei, kiva idea! :) Hyvää joulunaikaa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja toimiva idea. Ei tarvitse kätkeä kaappiin ja avaaminen kun sujuu hetkessä. Jouluja sulle!

   Poista