keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

No nyt on inspiroiva kirja!

Jo lapsesta asti olen rakastanut paperia. Sen tuntua, pintaa, tuoksua ja kahinaa. Vaikka kuinka on helppo lukea monet julkaisut verkosta, niin aina jossain syvällä sydämessä kytee pieni kaipaus hypistellä ihka aitoa paperia. 

Paperin kaipuuta pääsenkin ruokkimaan mm. joka kauppareissu. Kun tuttuun Markettiin tulee helposti aina astuttua samoista ovista, ns. "pidemmän reitin kautta", joutuu samalla kulkemaan lehtihyllyjen ohi. Nopealla silmäyksellä poimii hetkessä kaikki uusimmat sisustus-, puutarha- ja askartelulehdet, mutta joskus joku uusi julkaisu pääsee todella yllättämäänkin. Kuten hetki sitten kävi.

Hyllyssä komeili paksu opus. Erikoisuus, jota en ennen ollut nähnyt. Jäljellä vain yksi kappale. Se oli todellinen "magneetti" - veti vaan vahvasti puoleensa. Kirja oli paksu (3,3 cm) ja painoi kuin tiiliskivi. Plarasin ja plarasin. Mikä tämä oikein on?

''   a book 
full of paper goodies

Mikä on The Flow Book for Paper Lovers -kirja

Flow Book for Paper Lovers tarttui käteeni ja vaikka kuinka yritin työntää sen takaisin, huomasin, että otin sen aina uudelleen tarkasteluun. Sivukaupalla kaunista paperia, värityskuvia, pop-up greenhouse, postereita, skräppäysarkkeja, minivihkoja, kirjepaperia, pakettikortteja, tarroja, askartelumateriaalia...kaikkiaan yli 300 sivua...a book full of paper goodies!

Kirja on ilmestynyt 24.5.2019 ja poistuu myynnistä 15.7.2019, mutta todellisuudessa se on ainakin meidän kaupasta myyty loppuun jo ennen sitä. Kirja on englanninkielinen ja ilmestyy vain kerran vuodessa joten ei ihme, ettei ole ennen silmiin osunut. Lienee aina myyty loppuun kun ehdin paikalle(?).

No, nytpä on sitten materiaalia sade- ja DIY-päivien varalle. Kirjassa riittää puuhastelua niin isoille kuin pienemmillekin. Voi tosin olla, että selailen sivuja muutamaan otteeseen ennen kuin uskallan lähteä sitä rikkomaan palasiin. Kirja ei ole superhalpa (29,90 e), joten ehkä sekin saa toviksi malttia aikaan.

''   a beautiful fat book full of inspiration!

Tästä taisikin tulla uusi odotettu opus. Koskakohan se seuraava sitten onkaan julkaisussa...? Ehkä minä laitan 2020 almanakkaan merkinnän huhtikuulle; "Muista Flow Book for Paper Lovers! <3

Tämä on hyvä lahjavinkki - suosittelen kaikille askartelijoille!


Paper is such an essential part of our lives.Värityskuvat ovat yhä in. Värittäminen on mukavaa hommaa.


Pop-up greenhouse!


Suosikkihahmojani - Frida Kahlo.


Tarranauhaa ja...


...ja pieniä vihkoja.


STOP AND SEE -nauha.


Suloisia pakettikortteja.Rohkeita värejä.


Paljon kirjaimia.


You are my jam!


Takakanteen oli sujautettu kiva koira.

- Mahtaako kaikki muut jo tietää tämän opuksen 
ja minä olin vaan hieman myöhäisherännäinen?

10 kommenttia:

 1. Ooh,olisi myös ihan mun juttu ♡ Hieno löytö, mullekin ihan uus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli todellinen löytö. Hassua, että vuosia ilmestynyt opus ei ole kertaakaan ennen silmiin osunut.

   Ei edes Virossa, jossa mulla on tapana koluta Apollo-nimistä suurta kirjakauppaa helposti yli tunnin verran. Siellä on paljon tämän henkisiä kivoja kirjoja.

   Poista
 2. Onpa ihana kirja! Ihan uusi tuttavuus minullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä ostamaan, jos jossain vastaan tulee. Aikaa hurahtaa ihan sivuja selatessakin.

   Poista
 3. ihan uusi tuttavuus minulle.
  Mutta ihana kirja:))
  (minä hullunlailla selailen vanhoja tapettikirjoja:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei...tapettikirjat ovat ihan huippuja! Niitä jos sattuu saamaan on liki lottovoittaja. Ne ovat hyvää askartelumatskua.

   Poista
  2. ps...
   kysyppäs ja tee varaus esin.K-rauta,ym tapetteja myyvät liikket;)
   "onnea " ;))

   Poista
  3. Täyttyypä muistaa tämä. Tapetit ovat niin monikäyttöisiä. Ja ajattele, kuinka sopisi nukkekotiharrastajille :)

   Poista
 4. Minulla on aikapaksu askartelu kirja, mutta hyvin vähän tarvitsen, katson netistä askarteluvinkit, ja täältä blogeista.Enkkuu en osaa kuin muutaman sanan, mutta kuvathan kertoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään onkin paljon tarjolla erilaisia askartelukirjoja myös aikuisille ja totta, selailemalla nettiä löytyy vaikka mitä upeita ideoita. Ja ihan vaan tekniikoita, joita voi soveltaa omiin suunnitelmiin. Askartelun iloa sinulle!

   Poista